header
Wallisgids.nl

Gratis fietsen

In de zomermaanden (1 juni t/m 30 oktober) kunnen op meer dan tien lokaties fietsen gehuurd worden via 'Wallisrollt'. De eerste vier uur zijn gratis, daarna kosten de zeer complete countrybikes slechts 2 Frank per uur. Inleveren op een andere lokatie kan tegen een toeslag van 5 Frank. De beschikbaarheid is niet onbegrensd, reserveren is niet mogelijk. Er zijn ook E-bikes te huur voor 2 Frank per uur. Per fiets moet een borg worden betaald, fietshelmen zijn gratis. Ga naar de locaties.

Langs de Rhône: van Oberwald tot het meer van Genève

Van de alpine ruig- en schoonheid van de Rhônegletsjer, door het Goms en verder door het groene Rhônedal. Start in Oberwald in Goms en daal geleidelijk af naar de wijngaarden in het Rhônedal. Vanaf Brig is de route vrijwel vlak, maar hebt u wel prachtig uitzicht op de omringende bergen. Eindpunt is het internationaal vermaarde Genève. Geniet van de wijnen van Wallis en overnacht in comfortabele hotels. Ook mogelijk met e-bike. Kijk hier voor het hele programma.

Oberwallis

Tientallen tochten, gerubriceerd naar moeilijkheidsgraad of naar regio, inclusief gratis downloadbare GPS-data: klik hier.